ontzorgen in de zorg bedrijfsvoering zorg assist management
Nieuws

In de Etalage: Ontzorgers in de Zorg

De zomervakantie is nabij. Een mooi vooruitzicht voor de meesten, een stressmoment voor anderen. De zorgsector kent geen vakantie; mensen worden ziek en hebben zorg en begeleiding nodig. Er moet in de meest zorginstellingen nog veel werk worden verzet. Er liggen moeilijke vraagstukken waarvoor de benodigde kennis ontbreekt en uw strategische vacatures zijn nog niet vervuld. Bovendien is dit de periode waarin veel wordt aanbesteed. Niet inschrijven is geen optie. Het is hoog tijd om te ontzorgen in de zorg.

Wat doet u? Nog harder werken met beperkt beschikbaar en wellicht onvoldoende gekwalificeerd personeel? zorgorganisaties zijn inmiddels wel voorbereid op continuïteit van de primaire zorg, zeker met de krapte in de zorgarbeidsmarkt. Maar daarmee bent u er niet. Ook de bedrijfsvoering, verkoop en managementtaken lopen door. Vacatures moeten worden vervuld en uw kwaliteit is onverminderd belangrijk.

Ontzorgen in de zorg

We moeten ontzorgen in de zorg. Wilt u ontzorgt worden en ook met een gerust hart vakantie vieren? Focus dan op het borgen van kennis en continuïteit van uw bedrijfsvoering. En bedenk dat u niet de enige bent die morgen ondersteuning nodig heeft.

Zorg Assist Management denkt met u mee, door de beschikbare kennis en interim-managers voor de komende periode met u te delen.

In de etalage voor zorg en welzijn en PER DIRECT BESCHIKBAAR:

  • Verkoop- en aanbestedingsadviseurs;
  • Senior interim directeur/manager HR;
  • Adviseur bedrijfsvoering en LEAN;
  • Adviseur kwaliteitszorg en calamiteitenonderzoek;
  • Interim bestuurder/directeur jeugdzorg/LVB;
  • Organisatieadviseur/verandermanager.

De adviseurs en interim-managers van ZAM kennen de zorg goed, zijn deskundig in hun vakgebied en hebben een breed netwerk. Hun doel is het ontzorgen van de zorg, op het gebied van besturing en bedrijfsvoering.

Wilt u ook ontzorgd worden? Neem contact op!

We wensen u een fijne zomer!

Het ZAM team

ontzorgen in de zorg assist management bedrijfsvoering


Zorg Assist Management (ZAM) versterkt organisaties in de zorg en welzijn en ‘ontzorgt’ op het terrein van kwaliteitszorg, zorgbrede governance, aanbestedingen, en bedrijfsvoering.

Bel of mail ons voor meer informatie: 0592 201268 / info@zorgassistmanagement.nl / www.zorgassistmanagement.nl