Kwaliteit Blog

Onthaasten in de zomer, dat wilt u toch ook?!

Iedere zomer maken we bij Zorg Assist Management de balans op. Dagelijks ‘ontzorgen’ we organisaties in zorg en welzijn op allerlei fronten en dragen we bij aan de bewustwording met betrekking tot de zorgbrede governance code. Op die manier kan de focus in de zorg en welzijn echt uitgaan naar de directe zorg en hulp. En dat lukt!

Dit jaar hebben we de kwaliteitszorg goed neergezet bij grote organisaties in de VG sector en in de thuiszorg: verbetertrajecten, het huis op orde en interne audits als check. Deze organisaties hebben weer grip gekregen op het waarborgen van goede kwaliteit, zowel op het gebied van de zorg als rond hygiënevraagstukken.

Verder hebben we verschillende instellingen geholpen bij aanbestedingen in het sociaal domein. En hebben we bijgedragen aan bewustwording op het gebied van governance code en privacy vraagstukken.

Ontzorgen wat betreft regelgeving en kwaliteitszorg

Klanten zien direct dat de organisatie wordt ontlast: de juiste inbedding van regelgeving en kwaliteitszorg in de zorg ondersteunt de professionals en zorgt voor betere zorg en dienstverlening. En ZAM lost niet alleen problemen op, we leren medewerkers hoe ze zelf grip en regie krijgen op vraagstukken. Zij gaan met een gerust hart de zomer tegemoet.

Wilt u ook ontzorgt worden of tijdelijk kennis toevoegen op het gebied van strategie, bedrijfsvoering, kwaliteitszorg of aanbestedingen? We helpen u graag. ZAM adviseert, regelt en detacheert medewerkers om u te versterken.

Ook in de zomermaanden, trouwens. ZAM heeft nog ruimte om u te ondersteunen bij vraagstukken en medewerkers voor korte of langere tijd bij u te detacheren. Dan kunt u met van zon en rust genieten.

Nieuwsgierig of een vraag? Lees dan onze blogs!

We maken graag een afspraak met u: info@zorgassistmanagement.nl of 0592-201268.

ZAM en zorgbrede governance code

Zorg Assist Management ontzorgt zorgorganisaties en biedt ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van kwaliteitszorg, zorgbrede governance code en privacywetgeving (AVG).