Aanbestedingen in Zorg & Welzijn

Aanbestedingen

Met onze kennis van nu, winnen wij het werk van morgen voor u!

Expert op het gebied van

Aanbesteden in Zorg & Welzijn

Heeft u weinig tijd voor aanbesteden in de zorg, of u mist de inhoudelijke kennis om de aanbesteding conform alle gestelde eisen goed en op tijd tot een succesvol einde te brengen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Wij nemen u de zorgen uit handen en begeleiden u en uw team naar het gewenste resultaat.

aanbesteden in de zorg welzijn zorg assist management zamZorg Assist Management (ZAM) is expert op het gebied van het aanbesteden in de Zorg & Welzijn, waaronder Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), begeleiding, jeugdhulp, Wijkzorg en Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wij beschikken over ervaring en wij zijn betrokken bij de inkooptrajecten binnen het sociaal domein in samenwerking met gemeenten.

Lees ook: ‘Aanbesteden in het sociaal domein: volgt u het nog?’

Hulp bij aanbesteden in de zorg

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond aanbesteden in de Zorg & Welzijn, wetgeving en inkoopmethoden. Wij monitoren dagelijks de aanbestedingen via meerdere aanbestedingsplatforms. Daarnaast zijn wij ook op de hoogte van aanbestedingen zonder publicatieplicht. Hierdoor voorkomen wij voor u, dat u een aanbesteding mist.

Het aanbestedingsteam van ZAM ondersteunt uw organisatie bij het aanbesteden op maat bij gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars.

KIEZEN VOOR DE JUISTE PARTNER

Waarom Zorg Assist Management (ZAM)?

Ons bedrijf is jong, maar de ervaringen van onze partners en medewerkers gaan terug tot in de jaren ’90. Samen staan wij inmiddels garant voor ruim 750 geslaagde aanbestedingen bij gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

INFORMATIE IN EEN OVERZICHT

Download onze gratis whitepapers voor alle informatie die u nodig heeft.

KWALITEIT IN DE ZORG:
EEN HELE ZORG?

Kwaliteit in de zorg een hele zorg?

AANBESTEDING IN HET
SOCIALE DOMEIN.

Aanbesteden in het sociale domein
KOM SNEL IN CONTACT MET ZAM

Wij bellen u graag terug!